Abonneer u nu gratis op Afval Online Nieuwsbrief

Met de Nieuwsbrief van Afval Online wordt u op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen die zich op het gebied van afval afspelen. Het is een snelle, actuele berichtenservice die persoonlijk bij u in de e-mail brievenbus terecht komt.

Inhoud:

Hoe abonneren?

Wat kunt u verwachten?

 

Hoe neemt u een gratis abonnement?

Wilt u de gratis nieuwsbrief ontvangen, vul dan onderstaand formulier volledig in. U ontvangt eerst een bevestiging van uw aanmelding en dan de eerst volgende editie.

Naam
man vrouw
Bedrijf of organisatie
Functie
Postadres
Postcode en plaats
Telefoon
Telefax
E-mail
Opmerkingen of vragen
Het kan enige seconden duren voordat u een bevestiging terug ontvangt van uw aanmelding.
Na ontvangst van uw aanmelding  u bericht op het e-mailadres via onze automatische [engelstalige] server dat uw aanmelding in behandeling is genomen.)

 

 

 

Wat kunt u verwachten?

De Afval Online Nieuwsbrief is een elektronische berichtendienst die u attendeert op de berichten en artikelen die op de website zijn opgenomen. Via e-mail ontvangt u een overzicht van de nieuwsonderwerpen met een kernachtige samenvatting van de inhoud. Als u het gehele bericht wilt lezen klikt u op de verwijzing.

Via deze attenderingsservice blijft u op de hoogte van het nieuws. U 'scant' de koppen, zoals u dat ook in de krant doet. Wilt u het gehele bericht lezen, dan klikt u door. Indien u dat wenst kunt u het bericht printen.

 


Uitgeverij Noordhoek BV